Ελληνικά
English
 

Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εξετάσεων Διπλωματικών Εργασιών, 1,2,3 & 5 Νοεμβρίου 2021

Εξέταση Διπλωματικών Εργασιών – Νοέμβριος 2021

Η ανοιχτή-δημόσια εξ αποστάσεως εξέταση διπλωματικών εργασιών από μεταπτυχιακούς φοιτητές του Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική θα γίνει τη Δευτέρα 1, Τρίτη 2, Τετάρτη 3 και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων εδώ.

Κατάταξη Υποψηφίων ακαδημαϊκού έτους εισαγωγής 2021-22- Οδηγίες εγγραφής και οδηγίες κατάθεσης αιτήσεων για απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης

Μπορείτε να βρείτε εδώ την κατάταξη υποψηφίων εισαγωγής  στο ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22.
 

περισσότερα

Αναλυτικό πρόγραμμα συνεντεύξεων υποψηφίων για το Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική_Τετάρτη 22-9-2021

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων για το Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως την Τετάρτη 22/9/2021 από τις 9:30 π.μ. ως τις 14.00μ.μ. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. Ο σύνδεσμος για την τηλεδιάσκεψη θα αποσταλεί στις προσωπικές διευθύνσεις e-mail των υποψηφίων.

 

Τελική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική : 19/9/2021

Τελική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική : 19/9/2021

Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει  για το Ακαδημαϊκό έτος 2021-22 την έναρξη λειτουργίας του 19ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics).

περισσότερα

OPEN CALL | Άνοιξαν οι αιτήσεις για δύο νέες ακαδημίες του ReGeneration powered by Microsoft

OPEN CALL | Άνοιξαν οι αιτήσεις για δύο νέες ακαδημίες του ReGeneration powered by Microsoft

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft και το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft

περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΜΒ Academy

Λίγα λόγια για την KissMyButton (KMB) 

Η Kiss My Button είναι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, εξειδικευμένη στο web development. Ιδρύθηκε το 2004 και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για τις εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου γνώσεις και υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πελατών όπως η VMWare, του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και πολλών άλλων μεγάλων εταιρειών & οργανισμών με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις. 

περισσότερα
First Previous  Εμφάνισε 1 από 80 σελίδες   Next Last
επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps