Ελληνικά
English
 

Κατάταξη υποψηφίων ακαδημαϊκού έτους εισαγωγής 2024-25 - Οδηγίες εγγραφής 08/07/2024

Μπορείτε να βρείτε εδώ την κατάταξη υποψηφίων εισαγωγής  στο ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25, η οποία περιέχει τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σε περίπτωση που κάποιος επιτυχόντας/επιλαχόντας δεν επιθυμεί να εγγραφεί στο ΠΜΣ παρακαλείται να ενημερώσει άμεσα τη Γραμματεία μέσω e-mail στο mai@uom.edu.gr.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2024-25

Οι εγγραφές θα γίνουν από τη Δευτέρα 8 έως την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Οδηγίες εγγραφής για τους επιτυχόντες

Οι επιτυχόντες που δε σκοπεύουν να καταθέσουν αίτηση απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης** θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω 3 βήματα ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα:

1) Συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής https://forms.gle/aUoodjJxNuCRSWv97

2) Κατάθεση πρώτης δόσης ύψους 800€

Οι επιτυχόντες που δε διεκδικούν απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης οφείλουν να καταβάλουν  την πρώτη δόση των τελών φοίτησης ύψους 800€ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή τους. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με τη χρήση του προσωπικού κωδικού πληρωμής RF που θα λάβει κάθε επιτυχόντας ξεχωριστά από το λογαριασμό rcchecks@uom.gr  στο προσωπικό του λογαριασμό e-mail που δήλωσε κατά την υποβολή της αίτησης εισαγωγής του στο Πρόγραμμα.

Σε  περίπτωση που φοιτητής  επιθυμεί να λαμβάνει τιμολόγιο, δε θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση προτού στείλει σχετική ενημέρωση και λάβει απαντητικό μήνυμα με νέες οδηγίες. Σε αυτή την περίπτωση ο φοιτητής θα πρέπει να αποστείλει μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις mai@uom.edu.gr και  eamanatidou@uom.gr με το οποίο να ενημερώνει ότι επιθυμεί να λαμβάνει τιμολόγιο για τις καταθέσεις του, να διευκρινίζει αν το τιμολόγιο θα πρέπει να είναι τοις μετρητοίς ή επί πιστώσει και να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που αναλαμβάνει την πληρωμή των τελών φοίτησης του μεταπτυχιακού του (Επωνυμία, ΔΟΥ, ΑΦΜ, δραστηριότητα, έδρα κ.τ.λ.).

3) Αποστολή 1.αντιγράφου ταυτότητας και 2.αντιγράφου της απόδειξης της κατάθεσης του ποσού της δόσης εγγραφής στη διεύθυνση mai@uom.edu.gr

Οι επιτυχόντες που έχουν σκοπό να καταθέσουν αίτηση για απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης   θα πρέπει να παραλείψουν την κατάθεση της πρώτης δόσης και να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα βήματα εγγραφής. Οι αιτήσεις για απαλλαγή τελών φοίτησης θα γίνουν περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που θα σταλούν από τη Γραμματεία του μεταπτυχιακού εκείνη την περίοδο. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 7 ή στις 14 Οκτωβρίου.

Παρακαλούνται οι επιλαχόντες της πρώτης ειδίκευσης να μην προχωρούν από μόνοι τους στη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής χωρίς η Γραμματεία να έχει επικοινωνήσει μαζί τους για να τους ενημερώσει ότι προέκυψαν κενές θέσεις.

** βάσει του άρθρου 86 του Ν.4957/2022 και της Υ.Α. αριθμ.108990/Ζ1 (ΦΕΚ 4899/Β/16.09.2022), απαλλαγή μπορούν να λάβουν οι φοιτητές με βαθμό πτυχίου μεγαλύτερο ή ίσο με 7,5/10 οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά ή κοινωνικά κριτήρια.

 


επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps