Ελληνικά
English
 

OPEN CALL | Άνοιξαν οι αιτήσεις για δύο νέες ακαδημίες του ReGeneration powered by Microsoft 15/09/2021

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft και το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft

Η επιτυχία των πρώτων ακαδημιών της συνεργασίας της Microsoft Hellas και του ReGeneration μέσω της πρωτοβουλίας DigiYouth, οδήγησε στην επανάληψη τους με στόχο την κατάρτιση των νέων στις πλέον περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες και την τοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας. Έτσι, το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft και το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft έρχονται για 2η συνεχόμενη χρονιά.

 

Το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft  είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Cloud Tools & Technologies, σχετικά με την ανάπτυξη Web εφαρμογών και λύσεων στο Microsoft Azure.

 

Το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών αλλά και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Big Data, Data Science, Artificial Intelligence και Machine Learning στο Microsoft Azure.


Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr


-------
ReGeneration
To ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα!
Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 2200 νέοι πτυχιούχοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους σε περισσότερες από 820 εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram και το LinkedIn

Η ομάδα του ReGeneration

 

 Stay Connected

 Instagram LinkedIn Twitter Facebook


επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps