Ελληνικά
English
 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΜΒ Academy 15/09/2021

Λίγα λόγια για την KissMyButton (KMB) 

Η Kiss My Button είναι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, εξειδικευμένη στο web development. Ιδρύθηκε το 2004 και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για τις εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου γνώσεις και υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πελατών όπως η VMWare, του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και πολλών άλλων μεγάλων εταιρειών & οργανισμών με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις. 

Το KMB Academy

Λόγω των αυξημένων αναγκών στελέχωσης από υψηλής ποιότητας και κατάρτισης προσωπικό, η KissMyButton έχει επενδύσει στο talent development με μία σειρά από δράσεις και δραστηριότητες. Η πιο βασική από αυτές είναι το KissMyButton Academy (https://academy.kissmybutton.gr/).

Με πολύ απλά λόγια, η Ακαδημία της Kiss My Button είναι ένας φορέας παροχής εξειδικευμένης τεχνικής εκπαίδευσης και επαγγελματικής κουλτούρας σε νεοεισερχόμενους αλλά και ήδη επαγγελματίες του Software Development. Οι Καθηγητές είναι μάχιμοι Sr. & Lead Engineers της ίδιας της εταιρείας και η δομή και ο στόχος των μαθημάτων είναι η εξειδίκευση και η άμεση εισχώρηση των Σπουδαστών στην αγορά εργασίας.

Το Πρόγραμμα "Jr. Front End Developer"

Αυτή τη στιγμή η Ακαδημία προσφέρει το Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο "Jr. Front End Developer". Το Πρόγραμμα είναι 6μηνης διάρκειας ακολουθούμενο από 3μηνη (προαιρετική) πρακτική εξάσκηση όπου οι Απόφοιτοί εντάσσονται σε πραγματικές ομάδες ανάπτυξης της εταιρείας και σε πραγματικές συνθήκες. Οι απόφοιτοι του Προγράμματος είναι σε θέση να διεκδικήσουν άμεσα εργασία ως Jr. Angular ή Jr. React Developers, με την πιστοποίηση της ίδιας της KissMyButton, της πλέον εξειδικευμένης εταιρείας του χώρου.

Υποτροφίες και συνεργασία με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα

Η ονομαστική αξία συμμετοχής στο Πρόγραμμα είναι 2500 ευρώ. 

Με στόχο την σύμπραξη της επιχείρησής μας με την Ακαδημαϊκή κοινότητα της Β. Ελλάδος, λειτουργώντας ως αγωγός μετάβασης αξιόλογων αποφοίτων στην αγορά, η Kiss My Button αποφάσισε να θέσει 2 πλήρεις (100%) υποτροφίες ανά εξάμηνο για το Πρόγραμμα Σπουδών "Jr. Front End Developer" στη διάθεση των Αποφοίτων ή Τελειοφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Οι ημερομηνίες έναρξης των επόμενων 2 κύκλων είναι:

- 10 Οκτωβρίου 2021

- 5 Μαΐου 2022 

Οι ενδιαφερόμενοι-ες για τις υποτροφίες κύκλου έναρξης 10/10/2021, καλούνται να στείλουν mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη γραμματεία (mai@uom.edu.gr) έως  
τις 3/10/2021 αναγράφοντας το επώνυμό τους και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.


επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps