Ελληνικά
English
 

Έναρξη νέου κύκλου του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Σας ενημερώνουμε ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον νέο κύκλο του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Μαΐου.

Ευχές από το ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Ευχές από το ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Ευχές από το ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Διδασκαλία εξ αποστάσεως

Η διδασκαλία των μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διεξάγεται εξ αποστάσεως από τις 20 Μαρτίου.

Διδάσκοντες, φοιτητές και γραμματεία ανταποκρίθηκαν άμεσα, προσαρμοζόμενοι στις τρέχουσες συνθήκες με πολύ θετική διάθεση και πραγματικό ενδιαφέρον.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους.

Καλή δύναμη για την συνέχεια.

 

Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ.  

καθ. Χρήστος Γεωργιάδης  

Ενημέρωση

Αγαπητοί φοιτητές-τριες,
 
Η πραγματικότητα του κορωνοϊού είναι σκληρή, αλλά ας μην το βάζουμε κάτω.
"Μένουμε σπίτι" λοιπόν, για το καλό μας. Ας προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε αυτό το διάστημα, όσο καλύτερα μπορούμε. Θα σας πρότεινα μάλιστα να το αξιοποιήσετε και προς τη κατεύθυνση των μεταπτυχιακών σπουδών σας:  μελετήστε υλικό, αναζητήστε πηγές, δείτε τις διαφάνειες και τις εργασίες των μαθημάτων ως αφετηρία για να ασχοληθείτε σοβαρά με έννοιες και τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν.
 
Ως προς τη διδασκαλία, γίνεται μια προσπάθεια σε επίπεδο Πανεπιστημίου, να ξεκινήσουν μαθήματα εξ αποστάσεως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Με νεότερο μήνυμα, θα ενημερωθείτε για ότι χρειαστεί.
 
Εκ μέρους του Διευθυντή του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική
καθ. Γεωργιάδη Χρήστου

Επικοινωνία με τη Γραμματεία αποκλειστικά μέσω e-mail

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και κατόπιν της  Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), σχετικά με την επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών με φυσική παρουσία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, και προς αποφυγή συγχρωτισμού, όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας θα ενημερώνονται μέσω των Γραμματειών ηλεκτρονικά και θα επικοινωνούν μέσω e-mail.

Σε περιπτώσεις επειγόντων ζητημάτων και μόνο τότε, καθόσον δεν μπορούν να επιλυθούν ζητήματα  μέσω της "ηλεκτρονικής Γραμματείας", η επικοινωνία θα γίνεται δια ζώσης.

Aπαγόρευση των εκπαιδευτικών λειτουργιών οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας με την οποία αποφασίστηκε η απαγόρευση των εκπαιδευτικών λειτουργιών οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία όλων των εκπαιδευτικών δομών στην Ελλάδα, δημόσιων και ιδιωτικών, από την Τετάρτη 11/03/2020 έως και 24/03/2020. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

First Previous  Εμφάνισε 1 από 72 σελίδες   Next Last
επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps