Ελληνικά
English
 

Πρόγραμμα Discover στη VF

Είσαι ο  επόμενος Discoverer;

 

Η Vodafone, μέσω του προγράμματος Discover, δίνει την ευκαιρία σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Σχολής με Μεταπτυχιακό Τίτλο ή πτυχιούχους Πολυτεχνικής Σχολής, με εργασιακή εμπειρία έως 2 ετών να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι με σταθμούς σε διαφορετικές λειτουργίες της εταιρείας όπως Technology, IT & Digital, Marketing, Data Analytics κ.α.


Μέσα από το πρόγραμμα θα έχει τη δυνατότητα ως εργαζόμενος VF για 24 μήνες να αναλάβει την ευθύνη να φέρει εις πέρας έργα που απαντούν σε ανάγκες της εταιρείας και των πελατών μας σήμερα.

Τι κάνει ένας Discoverer στην Vodafone;

 

Το πρώτο έτος θα εξοικειωθεί με τα προϊόντα και τα κανάλια εξυπηρέτησης της εταιρείας για τους πρώτους δύο μήνες. Αμέσως μετά ακολουθούν δύο διαδοχικά πεντάμηνα projects, με στόχο να ακονίσει τις ικανότητές του, να γνωρίσει διαφορετικά τμήματα της εταιρείας και να δικτυωθεί μέσα σε αυτή.


Στο τέλος του πρώτου έτους, θα αναλάβει ένα ρόλο, στο χώρο που επιθυμεί και θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στη Vodafone.


Γνώρισε περισσότερα για το πρόγραμμα από τους σημερινούς Discoverers εδώ!

Μπορείς να βρεις την αίτηση για το πρόγραμμα εδώ !

ThesSummerSchool at Camp - "Το πρώτο μου βήμα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας - Αναπτύσσοντας δημιουργικές και τεχνικές ικανότητες"

Καλοκαίρι ... ώρα για διακοπές, αλλά και για νέες γνώσεις.

Επτά φανταστικές ημέρες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν όσοι συμμετάσχουν στο ThesSummerSchool at Camp, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 14-18 ετών που προσφέρει ένα μοναδικό συγκερασμό από μορφωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 

Το ThesSummerSchool at Camp θα διοργανωθεί για πρώτη φορά φέτος, το διάστημα από 23 έως 29 Αυγούστου στο ορεινό εκπαιδευτικό κέντρο της ΧΑΝΘ στο Νυμφαίο Φλώρινας. Σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μία διευρυμένη παραλλαγή του προγράμματος του ThesSummerSchool, ενώ στον ελεύθερό τους χρόνο θα διασκεδάσουν με ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες για την περίσταση. 

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε θέματα όπως η επιλογή καριέρας, η έννοια και οι επιλογές επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη επιχειρηματικού πλάνου, οι λειτουργίες των επιχειρήσεων και η καινοτομία. Επίσης θα συμμετέχουν σε ομιλίες από έμπειρους και καταξιωμένους ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου, με τους οποίους θα μπορέσουν να συζητήσουν και να πάρουν απαντήσεις σε πληθώρα θεμάτων, αλλά και θα επισκεφθούν τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους και να αντιληφθούν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. 

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κατασκηνωτικές εμπειρίες και να κάνουν νέους φίλους, με τους οποίους θα μοιραστούν κοινά ενδιαφέροντα. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, τα παιδιά θα μάθουν να ζουν ανεξάρτητα, χτίζοντας ισχυρούς χαρακτήρες. Ενδεικτικά, οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν παιχνίδια ρόλων, συνεργασίας και εμπιστοσύνης, μαθήματα προσανατολισμού, συζητήσεις σε συνδυασμό με πεζοπορία στη φύση, ομαδικά αθλήματα, ποδηλασία κ.α. 

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Kατεβάστε το φυλλάδιο και το περίγραμμα του ThesSummerSchool at Camp ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες.

 

 

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Γιάννης Νικολαΐδης & Κωνσταντίνος Φούσκας

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Αγγελίδης Παντελής, πρόεδρος Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Μυλωνάς Θεόφιλος, ιδρυτής Yummy Wallet, πρώην πρόεδρος Σ.Ε.Π.Β.Ε.

Σιάγας Σωτήρης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος i4G

Παναγιωτίδου Σοφία, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας

 

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Έναρξη λειτουργίας του 16ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics).

Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει  για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 την έναρξη λειτουργίας του 16ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics).

Υποβολή αιτήσεων έως 27/7/2018.

περισσότερα

Έγκριση του Νέου ΠΜΣ "MSc in Applied Informatics" από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Το νέο ΠΜΣ έχει εγκριθεί από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. με το υπ' αριθμ. πρωτ. 99856/Ζ1/18.6.2018 έγγραφο.

Η σχετική πρόσκληση αναμένεται να δημοσιευτεί εντός των ημερών.

Την νέα ακαδημαϊκή χρονιά, θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική, το οποίο αποτελεί μετεξέλιξη του υπάρχοντος ΠΜΣ (έτος ίδρυσης 2003).
Ειδικεύσεις:
1. Επιστήμη και Τεχνολογία Η/Υ (Computer Science and Technology)
2. Επιχειρηματική Πληροφορική (Business Computing)

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το πρόγραμμα ώστε να μπορέσουμε να σας κρατήσουμε ενήμερους για την έναρξη υποβολής αιτήσεων.

https://docs.google.com/forms/d/14QDn96hsh8IFXuU41JeW-iwp6ucCqG2URUbXedlPxl4/edit

Επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.

 

Παραλαβή διπλωμάτων πτυχιούχων ορκωμοσίας 31/3/2016

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί τα διπλώματα (πάπυροι) των πτυχιούχων του ΠΜΣ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής που ορκίστηκαν στην ορκωμοσία της 31/3/2016.

Οι πτυχιούχοι μπορούν να προσέρχονται αυτοπροσώπως με την ταυτότητά τους στη Γραμματεία του ΠΜΣ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (γραφείο 422, 4ος όροφος) για να παραλαμβάνουν τα Διπλώματά τους, καθημερινά, από τις 11:00 ως τις 13:00 και από τις 15:00 ως τις 17:00. Τα διπλώματα μπορούν να παραλαμβάνονται και από τρίτο πρόσωπο το οποίο θα παρουσιάζεται με ταυτότητα και εξουσιοδότηση του πτυχιούχου.

 

 

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων Διπλωματικών Εργασιών: 25, 26 & 27 Ιουνίου 2018, εργαστήριο 434 & 533

Παρουσίαση Διπλωματικών Εργασιών – Ιούνιος 2018

Η ανοιχτή-δημόσια παρουσίαση διπλωματικών εργασιών από μεταπτυχιακούς φοιτητές του Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική θα γίνει την Δευτέρα 25, την Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Εργαστήριο 434 [Διδακτικό Εργαστήριο ΤΕΠ 4ου ορόφου (αιθ.434-435), Γ΄κτίριο].

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων εδώ.

First Previous  Εμφάνισε 1 από 60 σελίδες   Next Last
επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps