Ελληνικά
English
 

Θέση εργασίας "Web and Social Media Administrator"

Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διαγωνισμός προγραμματισμού Google Hash Code 2018

Όσοι φοιτητές του Τμήματος ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό προγραμματισμού Google Hash Code 2018, θα πρέπει να εγγραφούν στην παρακάτω σελίδα έως 26/2 και ώρα 17:00:

https://hashcode.withgoogle.com

Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσουν ομάδες των 2 έως 4 ατόμων (μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας).

Κάθε ομάδα μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό από οπουδήποτε (σπίτι, internet café, κλπ), αρκεί να έχει υπολογιστές με πρόσβαση στο internet. Για διευκόλυνσή σας, την ώρα του διαγωνισμού θα είναι στη διάθεσή σας εργαστήριο 334 και το ΚΥΔ. Όσες ομάδες επιθυμούν να φιλοξενηθούν στα παραπάνω εργαστήρια, θα πρέπει να επιλέξουν μέσω της πλατφόρμας της Google το hub: University of Macedonia, Department of Applied Informatics Greece

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο yrefanid@uom.edu.gr .

Γιάννης Ρεφανίδης

Σχετική εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/157017125104137/

Νέο Σεμινάριο Digital Advertising: Search, Display & Social από το Grow Greek Tourism Online της Google

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Digital Advertising και για το πως μπορείτε να διαφημίσετε online μια επιχείρηση?  Το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο πάνω στο Digital Advertising: Search, Display & Social.

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την  υποστήριξη της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας/ Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής / Εργαστήριο ISEB για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να προωθήσετε μία  επιχείρηση online.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το πως να αξιοποιείτε τις μηχανές αναζήτησης, τα social media καθώς και άλλα διαδικτυακά εργαλεία ώστε να διαφημίσετε μία επιχείρηση ή ένα προϊόν, να στοχεύετε συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών, να ελέγχετε τα κόστη διαφήμισης και να ξεκινάτε συζητήσεις με πελάτες. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 11:30).

Παρασκευή 2 Μαρτίου, 12:00 με 14:00

Αίθουσα Τελετών Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων Διπλωματικών Εργασιών, 27 & 28 Φεβρουαρίου 2018, εργαστήριο 533 & 434

Παρουσίαση Διπλωματικών Εργασιών – Φεβρουάριος 2018

Η ανοιχτή-δημόσια παρουσίαση διπλωματικών εργασιών από μεταπτυχιακούς φοιτητές του Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική θα γίνει την Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στο Εργαστήριο 533 (5ος όροφος, Γ΄κτίριο) και 434 (4ος όροφος, Γ κτίριο).

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων εδώ.

Αποστολή Φοιτητών στην Κίνα μέσω της Huawei

Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

Θέσεις για Εκπόνηση Διδακτορικών Σπουδών _Γαλλία

PhD Position: Deployment of secured virtual machines

PhD Position: Perennial hardware accelerators generation

 

First Previous  Εμφάνισε 1 από 55 σελίδες   Next Last
επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps