Ελληνικά
English
 

Κατάταξη Υποψηφίων ακαδημαϊκού έτους εισαγωγής 2023-24 συμπληρωματικής πρόσκλησης - Οδηγίες εγγραφής 18/09/2023

Μπορείτε να βρείτε εδώ την κατάταξη υποψηφίων εισαγωγής  στο ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική της συμπληρωματικής πρόσκλησης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 *, η οποία περιέχει τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σε περίπτωση που κάποιος επιτυχών δεν επιθυμεί να εγγραφεί στο ΠΜΣ παρακαλείται να ενημερώσει άμεσα τη Γραμματεία μέσω e-mail στο mai@uom.edu.gr.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2023-24 - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εγγραφές θα γίνουν από τη Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Οδηγίες εγγραφής για τους επιτυχόντες

Οι επιτυχόντες που δεν προτίθενται να καταθέσουν αίτηση απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης** θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω 3 βήματα ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα:

1) Συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής https://forms.gle/aUoodjJxNuCRSWv97

2) Κατάθεση πρώτης δόσης ύψους 800€

Οι επιτυχόντες που δε διεκδικούν απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης οφείλουν να καταβάλουν  την πρώτη δόση των τελών φοίτησης ύψους 800€ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή τους. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με τη χρήση του προσωπικού κωδικού πληρωμής RF που θα λάβει κάθε επιτυχόντας ξεχωριστά από το λογαριασμό rcchecks@uom.gr  στο προσωπικό του λογαριασμό e-mail.

Σε  περίπτωση που φοιτητής  επιθυμεί να λαμβάνει τιμολόγιο, δε θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση προτού στείλει σχετική ενημέρωση και λάβει απαντητικό μήνυμα με νέες οδηγίες. Σε αυτή την περίπτωση ο φοιτητής θα πρέπει να αποστείλει μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις mai@uom.edu.gr και  eamanatidou@uom.gr με το οποίο να ενημερώνει ότι επιθυμεί να λαμβάνει τιμολόγιο για τις καταθέσεις του, να διευκρινίζει αν το τιμολόγιο θα πρέπει να είναι τοις μετρητοίς ή επί πιστώσει και να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που αναλαμβάνει την πληρωμή των τελών φοίτησης του μεταπτυχιακού του (Επωνυμία, ΔΟΥ, ΑΦΜ, δραστηριότητα, έδρα κ.τ.λ.).

3) Αποστολή αντιγράφου ταυτότητας και αντιγράφου της απόδειξης της κατάθεσης του ποσού της δόσης εγγραφής στη διεύθυνση mai@uom.edu.gr

Οι επιτυχόντες που προτίθενται να καταθέσουν αίτηση για απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης   θα πρέπει να παραλείψουν την κατάθεση της πρώτης δόσης και να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα βήματα εγγραφής. Οι αιτήσεις για απαλλαγή τελών φοίτησης θα γίνουν την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που θα σταλούν από τη Γραμματεία του μεταπτυχιακού την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Παρακαλούνται οι επιλαχόντες της πρώτης και της δεύτερης ειδίκευσης να μην προχωρούν από μόνοι τους στη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής χωρίς η Γραμματεία να έχει επικοινωνήσει μαζί τους για να τους ενημερώσει ότι προέκυψαν κενές θέσεις.

υπό την αίρεση της εγκριτικής απόφασης της Συνέλευσης του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.

** βάσει του άρθρου 86 του Ν.4957/2022 και της Υ.Α. αριθμ.108990/Ζ1 (ΦΕΚ 4899/Β/16.09.2022), απαλλαγή μπορούν να λάβουν οι φοιτητές με βαθμό πτυχίου μεγαλύτερο ή ίσο με 7,5/10 οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά ή κοινωνικά κριτήρια.

 


επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps