Ελληνικά
English
 

Πρόσκληση για το #JobFestival 2022 15/11/2022

Πρόσκληση για το #JobFestival 2022

Το Thessaloniki#JobFestival 2022,  τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίκεντρο του φεστιβάλ είναι η εύρεση εργασίας και σκοπός η φυσική συνάντηση εργοδοτών και εν δυνάμει υποψήφιων εργαζομένων σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προσφέρεται επίσης η δυνατότητα επικαιροποίησης και εξέλιξης της επαγγελματικής ταυτότητας κάθε ενδιαφερομένου.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται συναντήσεις εταιριών με υποψήφιους εργαζομένους, συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, επαγγελματική φωτογράφιση, βελτιστοποίηση βιογραφικών  και άλλες παράλληλες δράσεις.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 18:00, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξηςενημέρωσης και δικτύωσης αναφορικά με την εργασία για όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει πολλά workshop στα οποία χρειάζεται έγκαιρη προεγγραφή, από τα οποία οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικά παρακολούθησης, όπως επίσης και πολλές παράλληλες δράσεις που μπορούν να συμμετέχουν.

Δείτε όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν και αναζητούν προσωπικό και τις θέσεις που προσφέρουν.

 


επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps