Ελληνικά
English
 

University of Macedonia Business Game 12/05/2022

University of Macedonia Business Game.Το πρώτο BusinessGame στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Για πρώτη φορά το FinanceClubUoM φέρνει τον ευρέως διαδεδομένο στην Ευρώπη, θεσμό του BusinessGame. Ο διαγωνισμός αποτελεί μία διήμερη πρόκληση όπου 100 επιλεγμένοι φοιτητές από όλο το κόσμο καλούνται να εμπνευστούν καινοτόμες ιδέες, να οργανώσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο, να επεκτείνουν και να εξασκήσουν τα hardskills τους, και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στις συνεργαζόμενες εταιρείες του διαγωνισμού σε τέσσερις επιλεγμένες θεματικές.

Είσαι προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός φοιτητής; Σκέφτεσαι να ασχοληθείς με την επιχειρηματικότητα και τη καινοτομία; Το FinanceClubUoM διοργανώνει για σένα το UoMBusinessGame, έναν συναρπαστικό διήμερο διαγωνισμό στις 29 και 30 Μαΐου,όπου φοιτητές από όλο το κόσμο καλούνται να διαγωνιστούν σε BusinessCases από Ελληνικές και Ξένες επιχειρήσεις και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των €1.000!

Ποια είναι η διαδικασία συμμετοχής;

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές από όλους τους επιστημονικούς κλάδους. Οι μόνες προυποθέσεις είναι να έχεις φρέσκιες ιδέες, με όρεξη για γνώση πειραματισμό και επαγγελματική δικτύωση. Οι συμμετέχοντες κάνουν αίτηση σε ομάδες των δύο μέσω της φόρμας αίτησης, που βρίσκει κανείς στα socialmedia του FinanceClubUoM. Δεν έχεις κάποιο άτομο μαζί σου; Μην αγχώνεσαι, κάνει αίτηση μόνος σου και θα σε βάλουμε εμείς σε ομάδα!

Ολοκλήρωσε την αίτησή σου με τη συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας, το βιογραφικό σου (με τον συνεργάτη σου, αν έχεις) μέχρι τις 13 Μαΐου. Έπειτα θα σου αποσταλεί ένα μικρού μήκους επιχειρηματικό πρόβλημα (miniBusinessCase), το οποίο καλείστε να λύσετε. Έπειτα από αξιολόγηση και των βιογραφικών αλλά και των προτάσεων σας, θα σου αποσταλούν μέσω email τα αποτελέσματα επιλογής. Υπενθύμιση! Μόνο οι 100 καλύτεροι αιτούντες (δηλαδή 50 ομάδες των 2) θα συνεχίσουν με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Η αξιολόγηση γίνεται με βάρος 70% οι λύσεις στο miniCase και 30% η αξιολόγηση των βιογραφικών.

Το  διήμερο του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διαγωνιστούν σε τέσσερις θεματικές, που για φέτος αποτελούν το RiskManagement, FinancialTechnologies, Consulting και Marketing. Σε κάθε BusinessCase θα έχεις τη δυνατότητα να υποβάλεις την ιδέα της ομάδας σου για να την αξιολογήσουν στο τέλος οι εταιρείες και να τη παρουσιάσεις στους αντιπροσώπους. Στη διάρκεια του διαγωνισμού θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα δικτύωσης και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αλλά και με αντιπροσώπους των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Τι άλλο πρέπει να ξέρεις για το διαγωνισμό.

Το UoMBG 2022 θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και εξ αποστάσεως, ενώ  υπάρχει και κόστος συμμετοχής, το οποίο θα συλλεχθεί πριν την έναρξη του διαγωνισμού. Επιπλέον η γλώσσα διεξαγωγής είναι τα Αγγλικά.

Κάνε αίτηση τώρα στο παρακάτω Link και μη χάσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία!

https://aebg.eu/app/index.php?page=registration&id_business_game=17

 


επιστροφή
Tessera - Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-Shops, Mobile & Tablet Apps